Onafhankelijk hypotheekadvies.

De hypotheekrente is historisch laag. Profiteert u wel optimaal?
Hypothecaire vraagstukken. Onze hypotheekadviseur, of eigenlijk financieel adviseur, werkzaam in de regio loopt het graag met u door. Wij zullen altijd uw toekomstplannen centraal stellen.

Persoonlijk hypotheekadvies.

Elke financiële situatie is anders, elke hypotheek is anders. Dat weten wij maar al tegoed. Onze ervaring, deskundigheid en onafhankelijkheid zijn niet slechts woorden maar zetten wij om in daden. Rekening houdend met uw persoonlijke situatie zullen wij alles wat mogelijk is doen om u zo goed mogelijk te adviseren. En als wij ook uw boekhouding verzorgen, of dat nu zakelijk of privé is, zitten we boven op de situatie als er iets verandert.

Uw huidige hypotheek oversluiten?

Een hypotheek oversluiten kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw hypotheek oversluiten aan het einde van de rentevaste periode of door gebruik te maken van een lagere hypotheekrente bij een andere geldverstrekker.

Het oversluiten van een hypotheek kost meestal geld. Een geldverstrekker rekent veelal boeterente voor het aanpassen van uw huidige hypotheek of vanwege de overstap naar een andere geldverstrekker. Deze boete is afhankelijk van hoelang uw hypotheek nog loopt en hoe hoog uw huidige rente is. Deze boete kunt u wel volledig aftrekken van de belasting.

Naast oversluiten zijn er andere alternatieven om in aanmerking te komen voor de huidige, lage hypotheekrente. Tegenwoordig is het ook mogelijk om gebruik te maken van rentebemiddeling, waarbij de boete wordt verrekend met de hypotheekrente. En wanneer u gaat verhuizen kunt u vrijwel altijd uw hypotheek boetevrij aflossen.
Graag lopen wij dan ook meteen even de belangrijkste verzekeringen met u door. De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn sinds begin van deze eeuw gehalveerd bijvoorbeeld.

Vrijblijvende afspraak.

Maak gratis een afspraak de kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.